Niemcy - Mistrzami Świata w piłce nożnej - Wersja do druku +- Forum ogólnotematyczne dla mieszkańców Opola (http://dyskusyjne.opole.pl) +-- Dział: Dzień z życia forum (/forum-6.html) +--- Dział: Pogaduchy (/forum-7.html) +--- Wątek: Niemcy - Mistrzami Świata w piłce nożnej (/thread-12.html) Strony: 1 2 |
Niemcy - Mistrzami Świata w piłce nożnej - Cho - 07-16-2014 09:41 PM Kto oglądał Munidal? Ja od samego początku kibicowałem naszym zachodnim sąsiadom. Wiedziałem, że ta niemiecka machina - w końcu osiągnie swój cel i będzie najlepsza na całym globie. RE: Niemcy - Mistrzami Świata w piłce nożnej - Gank - 07-17-2014 06:13 PM Ja oglądałem i byłem zawiedziony tym co tam się działo, normalnie nie da się patrzeć na to, co zrobiła moja ulubiona Hiszpania. Żeby odpaść z fazy grupowej i to w tak kiepskim stylu ;/ RE: Niemcy - Mistrzami Świata w piłce nożnej - Ezrealo - 07-17-2014 06:55 PM A tam Hiszpania, prawie wszystkie europejskie potęgi dały ciała - oczywiście prócz Niemiec, Holandii i Francji ( bo Ci przegrali z Niemcami) RE: Niemcy - Mistrzami Świata w piłce nożnej - JarvanVI - 07-17-2014 07:16 PM Co wy gadacie, Belgia i Szwajcaria też ładnie zagrały na mistrzostwach. Fakt, że taka Anglia, Hiszpania i Włochy dały ciała, ale świat nie kończy się na tych drużynach RE: Niemcy - Mistrzami Świata w piłce nożnej - admin - 07-17-2014 08:21 PM ja tam kibicowałem tym drużynom z ameryki takiej Kostaryce i Kolumbii. Byłem pod wrażeniem gry tych dwóch zespołów. RE: Niemcy - Mistrzami Świata w piłce nożnej - JarvanVI - 07-17-2014 11:28 PM Oni też grali dobrze, ale prędzej czy później musieli odpaść z tymi wielkimi RE: Niemcy - Mistrzami Świata w piłce nożnej - Lulu - 08-14-2014 06:49 PM ja kibicowałam Holandii ;( żal mi ich było strasznie, no ale co zrobić ;/ a teraz jest ta cała akcja z Celtikiem i Legią, ciekawe, co ostatecznie z tego wyniknie; mówiąc kolokwialnie Legia dała dupy, ale nie wydaje mi isę, żeby to był powód do aż tak potężnej kary RE: Niemcy - Mistrzami Świata w piłce nożnej - Grandazia - 08-18-2014 09:57 PM No cóż, zawalili, to mają; ciekawe, czy w odwrotnej sytuacji LEgia poczuwałaby się do tego, aby oddać zwycięstwo Celtikowi, przecież popełnili tylko malutki błąd Może warto spojrzeć na ten cały medialny legiowy szum od takiej właśnie strony RE: Niemcy - Mistrzami Świata w piłce nożnej - Nami - 08-19-2014 07:57 PM a wracając do mundialu - ja od początku byłam przekonana że tradycyjnie wszyscy grali jak nigdy a na końcu i tak wygrali Niemcy, mimo że im nie kibicowałam RE: Niemcy - Mistrzami Świata w piłce nożnej - Oriana - 08-19-2014 09:13 PM no niestety ;/ ja byłam za Brazylią, ale tata od samego początku też mi mówił że nasi zachodni sąsiedzi z pewnością sięgną po puchar ;D |